Maksico 56
podjetje za trgovino
in storitve d.o.o.

Pooblaščeni zastopnik za
programe:
Michelin
Sparco
B2000

Skapinova 7,
1000 Ljubljana

PE: Trpinčeva ulica 39,
1000 Ljubljana
tel: +386 1 546 19 27
fax: +386 1 546 19 28
E-pošta:info@maksico56.si

Opis platišč

logo EvoCorse
O Evo Corse

Italijanska družba EvoCorse proizvaja platišča iz lahke litine visoke kvalitete. EvoCorse je postala prva uradna dobaviteljica za tovarniška vozila Toyota Corolla in Volkswagen Polo v kategoriji Super 2000 kar samo potrjuje visoko kvaliteto izdelave platišč EvoCorse. Proizvodnja v skladu z najvišjim možnim standardom je samoumevna.

Zakaj se odločiti za EvoCorse?
Oblikovalci in inženirji podjetja EvoCorse so pridobivali izkušnje v svetovno znanem podjetju Speedline Corse kjer so bili zaposleni. To zagotavlja najboljšo kvaliteto proizvodov EvoCorse.
Seveda se proizvodi EvoCorse ponaša ne samo z visoko kvaliteto izdelave ampak tudi z nizko težo, vse zahvaljujoč najmodernejši tehnologiji izdelave. Poleg tega pa so proizvodi EvoCorse dostopni za ugodne cene, kakršne bi za enako kvaliteto platišč drugih znamk zaman iskali.

logo EvoCorse_02
Tehnologija platišč EvoCorse

Pri proizvodnji Evo Corse tekmovalnih platišč se v izdelavi in designu uporablja najnaprednejša tehnologija, zato platišča Evo Corse dosegajo vrhunsko kvaliteto.
Design in tehnologija platišč se izvaja na najmodernejših CAD/CAM napravah skupaj s  strukturalno FEM simulacijo. S tem je doseženo najboljše razmerje med težo in trdnostjo.
Npr. 8x17" za Mitshibushi EVO 8/9 tehtajo samo 8,9 kg.

Specialna oblika je prilagojena za najboljše hlajenje zavor ob ohranitvi trdnosti platišča. Platišča so koncipirana za uporabo v tekmovalnih pogojih ,skupaj z tekmovalnimi pnevmatikami in velikimi tekmovalnimi zavorami.

Platišča so proizvedena z nizkotlačnim ulivanjem ali kovana iz kaljene aluminijeve zlitine AS7+T6. Ta material ima podobne parametre kot standardno uporabljena magnezijeva platišča, celo več prednosti ima v nekaj parametrih Alluminium AS11 iz katerega so najpogosteje izdelana platišča.

Vsa platišča imajo jeklene vložke na pritrdilnih mestih za vijake in zaščito ventila pred nečistočami česar pri klasičnih platiščih ne najdete.
EvoCorse izdelava platišč 01

Proizvodnja platišč EvoCorse
EvoCorse izdelava platišč 02 EvoCorse izdelava platišč 03 EvoCorse izdelava platišč 04 EvoCorse izdelava platišč 05 EvoCorse izdelava platišč 06 EvoCorse izdelava platišč 07 EvoCorse izdelava platišč 08 EvoCorse izdelava platišč 09 EvoCorse izdelava platišč 10 EvoCorse izdelava platišč 11

aktualno